Lageweg 3
3214 LA ZUIDLAND
€ 565.000,- k.k.


'Landelijk wonen nabij het Haringvliet op een schitterende locatie'


Op een prachtige locatie in het buitengebied van van Zuidland, ligt deze karakteristieke woonboerderij genaamd "De Kluit". Omgeven door landelijk groen en weilanden is dit een unieke plek om te wonen. De woonboerderij ligt op korte afstand van het Haringvliet en het natuurgebied "Benningerslikken" waarlangs u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Voorzieningen zoals het stadscentrum, winkels en (sport) verenigingen bevinden zich op 20 fietsminuten.

De woonboerderij is rond 1923 gebouwd en ligt op een riant perceel van 9430 m². Op het perceel zijn een tweetal wagenschuren aanwezig, heeft u een tuin op het zuidwesten en beschikt de woning over 21 zonnepanelen!

Indeling begane grond:
Entree met de originele mozaïek vloer, de trapopgang en de meterkast (4x enkel, hoofdschakelaar, aparte groep voor zonnepanelen). Keuken 92,86x5,63m) met een wandopstelling keukeninrichting voorzien van een granieten aanrechtblad, spoelbak, boiler (Daalderop 50 ltr), schouw met fornuis, aansluiting t.b.v. wasmachine, 4 provisiekasten en een plavuizen vloerafwerking. Vanuit de keuken is de kelder (stahoogte) bereikbaar voorzien van elektra en een ouderwetse spekkuip. Toiletruimte. Woonkamer ( 8,90x3,99/5,25m) met twee gashaarden en voorzetramen. Slaapkamer (2,61x3,78m) met vaste kast en wastafel.

Indeling verdieping:
Overloopruimte (8,4x5,8m). Betegelde doucheruimte (1,75x1,75m) met wastafel. Twee slaapkamers waarvan één met 2 vaste kasten (respectievelijk: 4,17x3,25m en 3,25x2,94m) Vanuit beide slaapkamers heeft u uitzicht over het polderlandschap.

Aangebouwde schuur (11,50x12,60m) waarin een voormalige koeienstal met een drietal loopdeuren, aan de achterzijde een dubbele deur en de trapopgang naar zolder met de opstelling van de converter (omvormer) t.b.v. zonnepanelen. Aan de andere zijde een voormalige paardenstal met een tweetal loopdeuren. De schuur is geheel voorzien van een betonvloer.

Bijzonderheden:
Naast de woonboerderij staat een grote wagenschuur/ garage (5x14,7m) met lessenaarsdak. Open wagenschuur (7x12,2m) met zadeldak.Kortom een karakteristieke woonboerderij op een ruim perceel met mogelijkheden, op een prachtige landelijk locatie. Hierbij nodigen wij u van harte uit voor een uitgebreide rondleiding.

Extra Dossiers
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Soort object: woonboerderij
Perceeloppervlakte: 9430 m²
Woonoppervlakte: 181 m²
Aantal kamers: 4
Bouwjaar/-periode: 1923
Postcode: 3214 LA
Aantal Woonlagen: 2
Ligging: aan rustige weg
vrij uitzicht
open ligging
buiten bebouwde kom
landelijk gelegen
Onderhoud binnen: matig tot redelijk
Onderhoud buiten: matig tot redelijk
Berging Ja
Soort Berging: aangebouwd steen
Voorzieningen Berging: voorzien van elektra
Garage: Ja
Soort Garage: vrijstaand hout
Soort Dak: zadeldak

Isolatie

Warm Water: elektrische boiler huur
Isolatie: voorzetramen

Tuin

Soort Tuin: tuin rondom
Kwaliteit Tuin: aan te leggen
Breedte Tuin: cm
Diepte Tuin: cm
There's no photo in this property

Informatie aanvraag

Voornaam:
Tussenvoegsel - Achternaam:
Geslacht:    
Straatnaam - Huisnummer:
Postcode - Woonplaats:
Telefoonnummer:
Mobiel:
E-mail Adres:
Contact:
Opmerkingen/vraag:
   
Niet leesbaar? Wijzig tekst.
Vul de bovenstaande letters in :

Doorsturen naar een bekende

Uw naam:
Uw eigen e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Opmerking:
   
Niet leesbaar? Wijzig tekst.
Vul de bovenstaande letters in :

Via de onderstaande link kunt u een brochure downloaden. Deze brochure is samengesteld op basis van de gegevens die op deze website zichtbaar zijn.  Mocht u verder informatie willen, verzoeken wij u het contact formulier in te vullen.

Disclaimer
Lobs Makelaardij heeft deze brochure met zorg samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Lobs Makelaardij o.g. B.V. treedt op namens de verkoper. Ons advies: laat u voor de aankoop begeleiden door uw eigen (NVM) Makelaar.

 

Download pdf