Gratis waardebepaling

Uw professionele bedrijfsmakelaar

Lobs Makelaardij heeft ruime ervaring met de verkoop, verhuur en taxatie van bedrijfsonroerendgoed (bog), zoals kantoorpanden, bedrijfsloodsen en winkelruimtes. Wij denken graag met u mee voor de meest rendabele oplossing binnen actuele thema’s, zoals leegstand en transformatie. Ook starters bieden wij graag een helpende hand in hun zoektocht naar de juiste bedrijfshuisvesting.

TMS bedrijfstaxatie

Ook voor de professionele taxatie van uw bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres. Wij treden graag op als adviseur en kennispartner voor de juiste waardering van uw bedrijfsobject. Speciaal voor commercieel vastgoed werken wij met het Taxatie Management Systeem (TMS). Dat is uw garantie voor een betrouwbare taxatie tegen de juiste marktwaarde en optimale rendementssturing.

Full service vastgoed verhuur

Met Lobs Makelaardij bent u verzekerd van een totaalpartner op het gebied van vastgoed verhuur. Van het screenen van de huurder, het bepalen van de huurprijs en het opstellen van de huurovereenkomst tot financieel en administratief beheer en calamiteitenservice. Wij nemen u veel werk én zorgen uit handen. Ook woningzoekenden en expats kunnen bij ons terecht. Wij gaan graag voor u op zoek naar een passende oplossing met als resultaat tevreden verhuurders en huurders.

Wilt u uw woning of bedrijfsobject verhuren of wilt u een (tijdelijke) ruimte huren? Of bent u op zoek naar een professionele bedrijfsmakelaar voor de verkoop, verhuur of taxatie van uw kantoorruimte, bedrijfspand of loods? Informeer naar de mogelijkheden van Lobs Makelaardij.

Heeft u een vraag?