Gratis waardebepaling

Ons team

Jeroen Harthoorn

Jeroen Harthoorninfo@lobs.nl

Register Makelaar Taxateur

“Het waarderen van onroerende zaken is maatwerk. Ik hecht hierbij veel waarde aan betrokkenheid bij mijn opdrachtgevers en hou rekening met hun persoonlijke omstandigheden, maar op de momenten dat het nodig is verlies ik het zakelijke zeker niet uit het oog. Hierbij ga ik minutieus te werk, opdrachtgevers zijn verzekerd van een duidelijk en passend advies”

Nienke Posthumus

Nienke Posthumusnienke@lobs.nl

Assistent Makelaar

"Wist u dat wij naast verkoop ook VERHUUR van woningen of bedrijfsobjecten verzorgen? Reeds jaren zorgen wij voor de de juiste match tussen vraag en aanbod voor huurwoningen of bedrijfsobjecten. Een geschikte huurder is meestal snel gevonden. Daarnaast kunnen wij de verhuurders alle financiële en administratieve zorg uit handen nemen, zodat zij hier zelf zo min mogelijk omkijken naar hebben. ”

Christine Prins

Christine Prinschristine@lobs.nl

Commercieel medewerkster

“Ik ben voor opdrachtgevers én collega’s het vertrouwde aanspreekpunt. Iedereen kan met vragen bij mij terecht en ik probeer altijd zo snel en volledig mogelijk antwoord te geven. Met een half antwoord neem ik geen genoegen. Ik ben punctueel, gedreven en altijd goed geïnformeerd. Ik houd het overzicht en probeer ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt.”

Martine van Toledo

Martine van Toledomartine@lobs.nl

Commercieel medewerkster

“Als aspirant-koper, verkoper of verhuurder komen er ongetwijfeld veel vragen op u af. Als commercieel medewerkster sta ik klaar om al uw vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om het inplannen van een verkoopopname of het opmaken van een koop- of huurovereenkomst; ik ben van alle markten thuis.”

Youri Schaap

Youri Schaapyouri@lobs.nl

Commercieel medewerker

Uw woning verkopen via Lobs Makelaardij?

Ervaar zelf de voordelen

Maak een vrijblijvende afspraak