Gratis waardebepaling

NWWI Taxatie

Wanneer taxeren?

Een taxatie geeft u inzicht in de waarde van uw woning of commercieel vastgoed. Dit is onder andere nodig voor het verkrijgen van een hypotheek, financiering of wanneer u bijvoorbeeld uw bestaande hypotheek wilt oversluiten. In al deze gevallen staan wij u bij met een professioneel en deskundig advies. Wij taxeren niet alleen woningen en bedrijfsmatig vastgoed maar ook agrarisch en landelijk vastgoed.

Taxatierapport nodig?

Dan is Lobs Makelaardij het juiste adres voor u. Onze ervaren register-taxateurs kennen de (lokale) markt als geen ander en staan bekend om hun minutieuze aanpak. Zij zijn allen aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en geregistreerd in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Een gedetailleerde werkwijze resulteert in een weloverwogen taxatierapport, waarin al onze bevindingen zijn
vastgelegd.

In de huidige markt dienen vrijwel alle taxatierapporten ‘gevalideerd’ te zijn, het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) verzorgd hierbij voor ons de validatie.In het geval u een taxatie onder Nationale Hypotheek Garantie (NHG) nodig  heeft dan wordt deze bovendien uitgevoerd conform de richtlijnen van het Waarborgfonds Eigen woningen (WEW). Dit zijn uw garanties voor de beste taxatie!

Heeft u een taxatierapport nodig? Speel op zeker en kies voor een NVM taxateur van Lobs makelaardij.

Heeft u een vraag?