Gratis waardebepaling

Uw woning verkopen?

Van kijkers kopers maken

Bij Lobs Makelaardij halen wij alles uit de kast voor een succesvolle woningverkoop. Wij zijn pas tevreden als wij de juiste kandidaat voor uw woning hebben gevonden. Van verkoopopname en waardebepaling tot (online) woningpresentatie en de uiteindelijke verkoop: wij doorlopen het hele verkoopproces met uiterste precisie.

Onze NVM makelaars nemen uitgebreid de tijd voor u en de voorbereiding op de verkoop van uw woning. Wij zorgen er voor dat alle informatie over de woning bekend is zodat wij potentiële kopers tijdens de bezichtigingen op vertrouwde wijze alle ins en outs met betrekking tot de woning én de omgeving over kunnen brengen: kijkers worden graag kopers!

Uw vertrouwde NVM makelaar

Uw woning verkopen is niet zomaar iets. Daarom zoekt u een betrokken makelaar met verstand van zaken. Met meer dan dertig jaar ervaring hebben wij ons bewezen als een betrouwbare partner. Mede om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden zijn wij bovendien aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM): de belangrijkste makelaarsvereniging van Nederland, een lidmaatschap om trots op te zijn.

Diepgaande kennis van de woningmarkt, persoonlijke aandacht en heldere communicatie vormen de fundamentele basis van onze dienstverlening. Het belang van onze opdrachtgevers staat bij ons centraal. U profiteert van een vakkundig, eerlijk en helder advies. Dat staat als een huis!

Heeft u een vraag?

Woning verkopen

De voordelen van verkopen via Lobs Makelaardij:

  • Professionele en persoonlijke begeleiding gedurende het hele verkoopproces
  • Actieve (online) markbenadering voor maximale zichtbaarheid
  • Duidelijke afspraken en eerlijke tarieven
  • Onafhankelijk deskundig advies en een reële waardebepaling
  • Specialist in landelijk vastgoed

Uw woning verkopen via Lobs Makelaardij?

Ervaar zelf de voordelen

Maak een vrijblijvende afspraak