Gratis waardebepaling

Over ons

Makelaar, taxateur en vastgoedspecialist

Een woning of bedrijfspand kopen of verkopen is spannend, complex en ook iets om naar uit te kijken. Hierbij laat u toch zeker niets aan het toeval over? In dat geval is Lobs Makelaardij uw juiste partner: al meer dan dertig jaar begeleiden wij opdrachtgevers bij (ver)koop, (ver)huur en taxaties voor zowel particulier als commercieel vastgoed. Wij gaan nauwkeurig te werk en hebben verstand van zaken. Dat is uw zekerheid voor een succesvolle transactie.

Betrouwbaar en vakkundig NVM makelaarskantoor

Lobs Makelaardij is een bekende en vertrouwde naam in de regio. Wij zijn, sinds een aantal jaar na onze oprichting in 1985, gehuisvest in het markante en historische gemaal ‘De Klomp’. Wij bieden onze opdrachtgevers vanuit deze mooie werkplek een stabiele baken in de hectische vastgoedmarkt. Wij weten wat er speelt in de markt én bij onze opdrachtgevers. Vakkennis en persoonlijke aandacht resulteren in een helder en oprecht advies, waarbij wij niet schromen om buiten de gebaande paden te treden. Met gedrevenheid, creativiteit en een vakkundige aanpak maken wij voor u het verschil en maken wij van kijkers uw kopers! Kennismaken?

Maak een afspraak met ons uw vertrouwde NVM makelaar in de regio Voorne-Putten.

Over ons

Ons team

Jeroen Harthoorn

Jeroen Harthoorninfo@lobs.nl

Register Makelaar Taxateur

“Het waarderen van onroerende zaken is maatwerk. Ik hecht hierbij veel waarde aan betrokkenheid bij mijn opdrachtgevers en hou rekening met hun persoonlijke omstandigheden, maar op de momenten dat het nodig is verlies ik het zakelijke zeker niet uit het oog. Hierbij ga ik minutieus te werk, opdrachtgevers zijn verzekerd van een duidelijk en passend advies”

Nienke Posthumus

Nienke Posthumusnienke@lobs.nl

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

"Wist u dat wij naast verkoop ook VERHUUR van woningen of bedrijfsobjecten verzorgen? Reeds jaren zorgen wij voor de de juiste match tussen vraag en aanbod voor huurwoningen of bedrijfsobjecten. Een geschikte huurder is meestal snel gevonden. Daarnaast kunnen wij de verhuurders alle financiële en administratieve zorg uit handen nemen, zodat zij hier zelf zo min mogelijk omkijken naar hebben. ”

Martine van Toledo

Martine van Toledomartine@lobs.nl

Commercieel medewerkster

“Als aspirant-koper, verkoper of verhuurder komen er ongetwijfeld veel vragen op u af. Als commercieel medewerkster sta ik klaar om al uw vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om het inplannen van een verkoopopname of het opmaken van een koop- of huurovereenkomst; ik ben van alle markten thuis.”

Youri Schaap

Youri Schaapyouri@lobs.nl

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Uw woning verkopen via Lobs Makelaardij?

Ervaar zelf de voordelen

Maak een vrijblijvende afspraak