Kolpingallee 13, 49733 HAREN (EMS) DE
€ 399.000,- k.k.


Kolpingallee 13
49733 HAREN (EMS)
Duitsland

Deze exclusieve villa, gebouwd in 2008 op een terrein van 1.801 m², zal indruk op u maken!

De nieuwe eigenaren wachten ongeveer 240 m² woonoppervlak. De begane grond is volledig uitgerust met vloerverwarming. De woon / eetkamer beschikt over een gesloten open haard en als extra 16 m² serre uitbreiding. Vervolgens toegang naar de open ingerichte keuken met inductiekookplaat. Verder een grote slaapkamer, een logeerkamer, een droombadkamer met hoekbad en een diepe douche en een gastentoilet. Vanuit de gang heeft u rechtstreeks toegang tot de extra grote, verwarmde garage met vide en bijkeuken.


Op de bovenste verdieping, die kan worden bereikt via een marmeren trap met een galerij, zijn er 3 ruimere kamers, het balkon en een extra doucheruimte.

De overvloed aan extra's kan hier nauwelijks worden beschreven. Als voorbeeld worden hier genoemd Shutters, een centrale stofzuigersysteem, extra hoge plafonds en hoogwaardige materialen.

In de buitenruimte maken de kostbare serre, het theehuis en het hoogwaardige smeedijzeren hek met elektrische poort het geweldige aanbod compleet.

Haren (Ems) ligt in het hart van het Emsland tussen de provinciestad Meppen en Papenburg. De stad met zijn ca. 23.000 inwoners bestaat sinds 1974 uit in totaal 11 oorspronkelijk onafhankelijke gemeenten.
De directe ligging aan de grens met Nederland en de infrastructurele verbinding via de A31 en de B70 onderstrepen de economische aantrekkelijkheid van Haren.
Er zijn tal van recreatieve mogelijkheden. In het bijzonder speelt water hier een grote rol, omdat de Eems en het Dortmund-Eems kanaal het leven in en rond de stad vormen.

Extra Dossiers
Plattegrond
Plattegrond
Soort object: villa
Perceeloppervlakte: 1801 m²
Woonoppervlakte: 240 m²
Aantal kamers: 6
Bouwjaar/-periode: 2008
Aantal Woonlagen: 2
Onderhoud binnen: goed
Onderhoud buiten: goed
Garage: Nee
Soort Garage: aangebouwd steen
Soort Dak: zadeldak

Isolatie

Isolatie: volledig geïsoleerd

Tuin

Soort Tuin: tuin rondom
Kwaliteit Tuin: normaal
Breedte Tuin: cm
Diepte Tuin: cm
There's no photo in this property

Informatie aanvraag

Voornaam:
Tussenvoegsel - Achternaam:
Geslacht:    
Straatnaam - Huisnummer:
Postcode - Woonplaats:
Telefoonnummer:
Mobiel:
E-mail Adres:
Contact:
Opmerkingen/vraag:
   
Niet leesbaar? Wijzig tekst.
Vul de bovenstaande letters in :

Doorsturen naar een bekende

Uw naam:
Uw eigen e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Opmerking:
   
Niet leesbaar? Wijzig tekst.
Vul de bovenstaande letters in :

Via de onderstaande link kunt u een brochure downloaden. Deze brochure is samengesteld op basis van de gegevens die op deze website zichtbaar zijn.  Mocht u verder informatie willen, verzoeken wij u het contact formulier in te vullen.

Disclaimer
Lobs Makelaardij heeft deze brochure met zorg samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Lobs Makelaardij o.g. B.V. treedt op namens de verkoper. Ons advies: laat u voor de aankoop begeleiden door uw eigen (NVM) Makelaar.

 

Download pdf