Gratis waardebepaling
130596632.jpg
130627891.jpg

't Woud 49e

BRIELLE

verhuurd

Overzicht

Op bedrijventerrein 't Woud op een hoek gelegen bedrijfspand met op de begane grond bedrijfsruimte met overheaddeur en boven (te bereiken via aparte ingang) zeer net afgewerkte kantoorruimtes met keuken en toiletten. Het pand beschikt tevens over voldoende bergruimte. Het geheel is keurig afgewerkt en direct te betrekken.

Indeling:
Begane grond, entree middels de overheaddeur met loopdeur of aparte zij-ingang. Meterkast met eigen schakelaars, de meterstanden worden uitgelezen bij een naastgelegen buurpand, heeft te maken met een centrale aansluiting. Lichte ruime door onder andere ramen in de kunststof kozijnen (met dubbel glas) en aangebrachte verlichting tegen het plafond. Betonnen vloer, radiatoren, diverse bergkasten en een toilet. Eén bergkast met openslaande deuren kan aangewend worden voor het plaatsen van een keuken, de aansluitingen hiervoor zijn al getroffen. Voor de deur is e.e.a. netjes bestraat en er zijn 2 parkeerplaatsen beschikbaar.

1e verdieping:
Zeer ruime overloop met aldaar de kast met de opstelling van de CV ketel (deze is thans voor de 2 verdiepingen, maar kan eventueel aangepast worden middels twee thermostaten). Deze gehele verdieping is voorzien van een prachtige PVC vloer met visgraatmotief. Vanaf de overloop toegang tot de diverse ruimtes, allereerst het grootste kantoor aan de voorzijde. Keuken met veel lichtinval met een keukenblok in wandopstelling. Toiletruimte met wastafel en twee toiletten aan de achterzijde van het pand met lichtinval door de ramen. Apart kantoor aan de achterzijde met verwarming. Deze gehele verdieping heeft een verlaagd plafond.

Huurperiodes in overleg
Waarborgsom/bankgarantie 3 maanden huur
Huurprijs is BTW vrij
Gas, water en elektra dient huurder zelf op naam te registeren.
Lees meer
Interesse in dit object?

Neem contact met ons op!

Plan een afspraak in

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Kantoorruimte

Oppervlakte
77 m²
Indicatie turnkey
Ja
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Meetcertificaat
Ja

Bedrijfshal

Oppervlakte
77m²
Vrije hoogte
3
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet
Bouwhoogte
3

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer

Plattegronden

Een afspraak
maken?