Moriaanseweg Oost 88
3223 AK Hellevoetsluis
€ 395.000,- k.k.


Dit betreft een beleggingsobject, het aanbod is met inbegrip van zittende huurders.
Foto's van de appartementen zijn vanwege de privacy niet zichtbaar.

Moriaanseweg Oost 88 Hellevoetsluis

In de wijk Nieuw Helvoet te midden van diverse winkel- en horecagelegenheden goed gesitueerde winkel-/woonpand met een inhoud van maar liefst 1490m³. De winkelruimte beslaat 296m² gelegen op de begane grond en de twee appartementen, welke separaat te bereiken zijn, beslaat in totaal ca. 129m².

Winkelruimte:
Winkelruimte met ruime etalage (2x) aan de voor-/ straatzijde. Middels dubbele deuren is het tweede winkelgedeelte (11,74 5,67m) bereikbaar. Keuken (4,32 x 3,81m) met eenvoudig keukenblok. Twee inpandige bergruimtes (4,23 x 4,51m en 6,54 x 6,33m). Een 2e keuken (4,67 x 4,40m) met eenvoudig keukenblok. Hal-/ entree met toegang tot de appartementen en een toiletruimte.

Indeling verdieping (twee appartementen):
Voorhuis: hal met toegang naar het dakterras. Slaapkamer (2,81 x 3,17m) met twee Velux dakramen. Volledig betegelde badkamer (1,18 x 2,55m) met douchecabine en wastafelmeubel. Toiletruimte met wandcloset. Vaste kast met aansluiting t.b.v. wasmachine. Sfeervolle woonkamer (6,88 x 4,40m) met dakkapel en laminaatvloer (gehele verdieping). Open keuken voorzien van wandopstelling met keramische kookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasser en een vrijstaand eiland met werkblad.

Achterhuis:
Overloopruimte. Studio met woonkamer/slaapkamer (11,60 x 4,80m). Open keuken (2,70 x 2,50m) met wandopstelling. Badkamer met douche en toiletruimte.

Extra Dossiers
Plattegrond
Perceeloppervlakte:
Woonoppervlakte:
Bouwjaar/-periode:
Postcode: 3223 AK
Garage: Nee

Isolatie


Tuin

Breedte Tuin: cm
Diepte Tuin: cm
There's no photo in this property

Informatie aanvraag

Voornaam:
Tussenvoegsel - Achternaam:
Geslacht:    
Straatnaam - Huisnummer:
Postcode - Woonplaats:
Telefoonnummer:
Mobiel:
E-mail Adres:
Contact:
Opmerkingen/vraag:
   
Niet leesbaar? Wijzig tekst.
Vul de bovenstaande letters in :

Doorsturen naar een bekende

Uw naam:
Uw eigen e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Opmerking:
   
Niet leesbaar? Wijzig tekst.
Vul de bovenstaande letters in :

Via de onderstaande link kunt u een brochure downloaden. Deze brochure is samengesteld op basis van de gegevens die op deze website zichtbaar zijn.  Mocht u verder informatie willen, verzoeken wij u het contact formulier in te vullen.

Disclaimer
Lobs Makelaardij heeft deze brochure met zorg samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Lobs Makelaardij o.g. B.V. treedt op namens de verkoper. Ons advies: laat u voor de aankoop begeleiden door uw eigen (NVM) Makelaar.

 

Download pdf