Seggeweg 42
3237 MK Vierpolders
€ 1.200,- p.mnd.


Seggeweg 42 Vierpolders

Op zoek naar een bedrijfsruimte met kantoor welke geheel nieuw wordt opgeleverd vanuit de nieuwbouw?
Zoek dan niet verder, want namens onze opdrachtgever mogen wij deze bedrijfsunit aanbieden welke in ± juni/juli 2021 zal worden opgeleverd aan de huurder. Het betreft hier een bedrijfsruimte welke tevens beschikking heeft over 1 parkeerplaats.

Als u komt aangereden bij dit complex vangt dit pand gelijk uw aandacht aangezien het het 1e pand, gelegen aan de kopse kant en op een hoek. Aldus een toplocatie, parkeerplaats direct ernaast gelegen. Vanaf de 1e etage heeft u tevens mooi uitzicht over het buitengebied.
Je beschikt over bedrijfsruimte op de begane grond met aldaar de meterkast en het toilet.
Op de 1e verdieping zal een kantoorruimte gecreëerd worden met pantry (in overleg met huurder te bepalen hoe luxe deze word uitgevoerd, uiteraard afhankelijk van de duur van de overeenkomst).

Begane grond is ideaal als werkruimte, maar kan uiteraard voor ieder zijn doeleind gebruikt worden (denk hierbij bijvoorbeeld aan opslag). Verhuurder is bereid de verdiepingen los van elkaar te verhuren, e.e.a. qua inrichting zal dan in overleg met huurders worden aangelegd (denk hierbij aan soort vloerbedekking, wel of niet airconditioning, inrichting van de keuken etc.)

Deze unit word opgeleverd met:
-Verwarming 1e etage: infrarood panelen en elektrische radiatoren, begane grond: elektrische radiatoren en een grote heater op krachtstroom.
-Verlichting
-Elektrisch bedienbare overheaddeur
-Tweede toilet op de 1e verdieping
-Verder afhankelijk van de duur van de huurovereenkomst kunnen huurders bepaalde eisen of wensen kenbaar maken bij verhuur, denk bij een langdurige overeenkomst bijvoorbeeld aan het plaatsen van airconditioning.

Eisen m.b.t verhuur:
-Huurovereenkomsten worden aangegaan voor een minimale periode van 3 jaar
-Waarborgsom drie maanden huur (niet met BTW belast).

Kortom op zoek naar een bedrijfspand met mogelijkheden welke tevens nieuw word opgeleverd? Belt u ons dan voor een vrijblijvende bezichtiging.

Extra Dossiers
Plattegrond
Plattegrond
Brochure
Perceeloppervlakte:
Woonoppervlakte:
Bouwjaar/-periode:
Postcode: 3237 MK
Garage: Nee

Isolatie


Tuin

Breedte Tuin: cm
Diepte Tuin: cm
There's no photo in this property

Informatie aanvraag

Voornaam:
Tussenvoegsel - Achternaam:
Geslacht:    
Straatnaam - Huisnummer:
Postcode - Woonplaats:
Telefoonnummer:
Mobiel:
E-mail Adres:
Contact:
Opmerkingen/vraag:
   
Niet leesbaar? Wijzig tekst.
Vul de bovenstaande letters in :

Doorsturen naar een bekende

Uw naam:
Uw eigen e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Opmerking:
   
Niet leesbaar? Wijzig tekst.
Vul de bovenstaande letters in :

Via de onderstaande link kunt u een brochure downloaden. Deze brochure is samengesteld op basis van de gegevens die op deze website zichtbaar zijn.  Mocht u verder informatie willen, verzoeken wij u het contact formulier in te vullen.

Disclaimer
Lobs Makelaardij heeft deze brochure met zorg samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Lobs Makelaardij o.g. B.V. treedt op namens de verkoper. Ons advies: laat u voor de aankoop begeleiden door uw eigen (NVM) Makelaar.

 

Download pdf