Ravenseweg 13
3223 LM Hellevoetsluis
€ 575.000,- k.k.


Unieke mogelijkheid om wonen en uw bedrijf aan huis te combineren!

Ravenseweg 13a Hellevoetsluis

Aan de rand van het bedrijventerrein Kickersbloem, direct grenzend aan het “Voorns Kanaal” gelegen vrijstaande woning met bedrijfsruimte. Het pand ligt op korte (loop)afstand van openbaar vervoer, supermarkt, scholen en uitvalswegen. Het woonhuis beschikt over 4 slaapkamers, nieuwe cv ketel en geiser, ruime berging/ garage en heeft een inhoud van circa 420m³. De bedrijfsruimte met sectional deur (2x) heeft een gebruiksoppervlakte van circa 140m². Het geheel op een ruim perceel van 1.680m².

Indeling begane grond:
Royale hal/entree met een plavuizen vloerafwerking met vloerverwarming alsmede de open trapopgang naar de verdieping/vide. Toiletruimte met fonteintje. Betegelde badkamer met ligbad, wastafel en inloopdouche. Slaapkamer met laminaat vloer. Ruime woonkamer met veel daglichtinval (ramen rondom), open haard en plavuizen vloerafwerking met vloerverwarming. Ter hoogte van de open haard een schuifpui naar de voortuin. Open keuken voorzien van een L-opstelling keukeninrichting o.a. uitgevoerd met vaatwasser, oven, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, dubbele spoelbak, close-in boiler (10L), onder- en bovenkastjes en tuindeur/ boerendeur.

Indeling verdieping:
Overloopruimte met vaste kast en een daklicht. (Hoofd)slaapkamer met een dakkapel en vast kastenwand. Wasruimte uitgerust met de aansluiting t.b.v. wasmachine, een wastafel en toilet. Twee slaapkamers aan de achterzijde van de woning waarvan één met een dakkapel. De gehele bovenverdieping is voorzien van een laminaat vloerafwerking m.u.v. de hoofdslaapkamer.

Afmetingen:
Woonkamer: 5,28 x 5,45m
Keuken: 2,97 x 2,72m
Slaapkamer I: 5,45 x 2,98m
Badkamer: 2,51 x 1,44/ 2,41m
Slaapkamer II: 4,29 x 4,66m
Slaapkamer III: 4,58 x 2,77m
Slaapkamer IV: 4,54 x 2,19m

Schuur/ berging (5 x 5,45m) met dubbele deuren, loopdeur naar de achterzijde en betonvloer. Stookruimte met de opstelling van de cv combiketel (Atag, bouwjaar 2020), unit t.b.v. vloerverwarming ( 4 groepen + warmtewisselaar), geiser voor warm water (Intergas, bouwjaar 2019).

Loods I:
Bedrijfsruimte ( 11,55 x 5,47m) met betonvloer, sectionaldeur, loopdeur (2x), schrobput en brandslanghaspel. Toiletruimte met wastafel en toilet. Keuken (5,47 x 3,76m) met eenvoudig keukenblok en spoelkeuken.

Loods II (11,64 x 4,53m) met betonvloer, sectionaldeur, 10x armaturen en loopdeur naar de tuin.

Kortom, zoekt u vrijstaande (bedrijfs)woning met bedrijfsruimte en vele mogelijkheden: hierbij bieden wij u de gelegenheid ! Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvende uitgebreide rondleiding.

Extra Dossiers
Plattegrond
Perceeloppervlakte:
Woonoppervlakte:
Bouwjaar/-periode:
Postcode: 3223 LM
Garage: Nee

Isolatie


Tuin

Breedte Tuin: cm
Diepte Tuin: cm
There's no photo in this property

Informatie aanvraag

Voornaam:
Tussenvoegsel - Achternaam:
Geslacht:    
Straatnaam - Huisnummer:
Postcode - Woonplaats:
Telefoonnummer:
Mobiel:
E-mail Adres:
Contact:
Opmerkingen/vraag:
   
Niet leesbaar? Wijzig tekst.
Vul de bovenstaande letters in :

Doorsturen naar een bekende

Uw naam:
Uw eigen e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Opmerking:
   
Niet leesbaar? Wijzig tekst.
Vul de bovenstaande letters in :

Via de onderstaande link kunt u een brochure downloaden. Deze brochure is samengesteld op basis van de gegevens die op deze website zichtbaar zijn.  Mocht u verder informatie willen, verzoeken wij u het contact formulier in te vullen.

Disclaimer
Lobs Makelaardij heeft deze brochure met zorg samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Lobs Makelaardij o.g. B.V. treedt op namens de verkoper. Ons advies: laat u voor de aankoop begeleiden door uw eigen (NVM) Makelaar.

 

Download pdf