Moolhoek 14
3235 XK Rockanje
€ 482.000,- k.k.


Wonen en werken onder hetzelfde dak… en dat in de mooie kustplaats Rockanje met perfecte ontsluiting op de rijksweg A15 en de belangrijkste industrie- en havengebieden van Nederland: Europoort, Botlek, Rozenburg, Maasvlakte en de Rotterdamse haven, dit alles op een maximale autoreistijd van circa 35 minuten: ofwel een strategische locatie in de directe omgeving van alle grote werkgevers, multinationals, maar ook de lokale bedrijven, uw klanten en/ of opdrachtgevers.
 
Werken en het voeren van bedrijf aan huis kan veel betekenen, om u een indruk te geven van welke bedrijfsactiviteiten op deze locatie zijn toegestaan hierbij enkele voorbeelden zo valt te denken aan:
een aannemersbedrijf met werkplaats,
of een groothandel in vuurwerk en munitie (consumentenvuurwerk, verpakt, opslag 10 tot 50 ton, munitie),
een datacentrum,
een consumptie-ijsfabriek behoort op deze locatie eveneens tot de mogelijkheden.
In dit specifieke object denken we in het algemeen aan allerhande kantooractiviteiten met bijvoorbeeld dienstverlenende activiteit zoals adviesbureau, nagel-/kappersstudio, praktijkruimte, fotostudio, ICT en dergelijke.
Let wel deze activiteiten zijn slechts een bloemlezing van de gebruiksmogelijkheden op dit bedrijfsterrein en van dit object. 
 
Moolhoek 14 Rockanje betreft een degelijk, goed onderhouden, relatief moderne vrijstaand bedrijfspand/ woonhuis waar naast de bedrijfswoning 2 zeer royale kantoorruimten ingericht zijn met eigen entree, portaal en sanitaire voorzieningen. Het dorp Rockanje beschikt over een ruim assortiment aan winkels, supermarkt, basisscholen, openbaar vervoer middels busverbindingen en uiteraard het bekende strand en duingebied.
 
Enkele kengetallen:
volume van ruim 650 m3,
gebruiksoppervlak van 200 m² (o.a. met 2 kantoorruimten, 1 living en maar liefst 4 slaapvertrekken op de verdieping),
het geheel op een perceel van 442 m² eigen grond.
 
De indeling als navolgend (zie eveneens de plattegronden):
Begane grond:
Gang/ entree kantoor/ bedrijfsruimte. Toiletruimte met fonteintje.  Kantoorruimte met pantry. Voorts aangrenzend de aangrenzende 2e kantoorruimte.
Gang/entree woonhuis met trapopgang, meterkast en toiletruimte. 
Woonkamer met plavuizen vloer uitgevoerd met vloerverwarming (de keuken idem), Barbas houthaard en hardhouten schuifpui naar de tuin.  Keuken met U-opstelling keukeninrichting uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur (onder- en bovenkastjes, dubbele spoelbak, close in boiler ( 10 ltr.), keramische kookplaat en afzuigkap) en een grote voorraadkast. Portaal/ bijkeuken met tuindeur, aansluiting t.b.v. de wasmachine en unit t.b.v. de vloerverwarming (7 groepen, warmtewisselaar).
 
Verdieping:
Overloopruimte/ vide met tapijt vloerafwerking. Diverse vaste kasten, o.a. met de unit t.b.v. centrale afzuiging, opstelling cv combiketel (Intergas, bouwjaar: 2006) en toegang tot de bergvide/ het zoldertje.  Hoofdslaapkamer met laminaat vloerafwerking en 2x vaste inloopkast / kledingkasten.
Badkamer uitgevoerd met toilet, 2 wastafels en een ligbad met spatscherm. 
2e slaapkamer aan de voorzijde met  dakkapel.
3e slaapkamer eveneens met dakkapel.
4e slaapkamer aan de kopzijde van het gebouw.
 
 
De afmetingen van de diverse vertrekken:
Kantoorruimte I: 5,62 x 4,30 m.
Kantoorruimte II: 5,62 x 3,67 m.
Woonkamer: 7,23 x 6,96/4,77 m.
Keuken: 3,31 x 3,65 m.
Slaapkamer I: 3,77 x 3,92 m.
Slaapkamer II: 4,29 x 2,46 m.
Slaapkamer III: 2,70 x 2,86 m.
Slaapkamer IIII: 2,42 x 6,09 m.
Badkamer: 3,73 x 2,04 m.
 
Diversen:
Bakgoten (dakgoten) worden in 2021 geheel met zinkafwerking gerenoveerd.
Indien gewenst kan verkopende partij tegen meerprijs van € 4000,- zorgdragen voor het aanbrengen van zonnepanelen met een totale energie opwekking van 3687 kwh zodat er jaarlijks ± € 774,- bespaard kan worden.
Het geldende bestemmingsplan ‘Middeldijk/Moolhoek Rockanje’ staat de bestemming ‘Bedrijventerrein’ bedrijven toe met bedrijfsactiviteiten in de categorie 1, 2 en/of 3.1 van de Staat van Bedrijventerreinen.
Het pand is uitgevoerd met 2 afzonderlijke entrees, voorts beschikt het over een alarmsysteem.
De oprit biedt thans ruimte aan parkeergelegenheid voor 2 auto’s maar zou relatief eenvoudig uitgebreid kunnen worden met meer parkeergelegenheid.
 De tuin met blokhutberging is onderhoudsvriendelijk, uitgevoerd met terras, coniferenhaag, poort/ achterom, en de schuifpui beschikt over een elektrisch bedienbaar zonnescherm.
 
Kortom, een ideale combinatie van meerdere gebruiksmogelijkheden, wonen en werken, dit alles op een centrale locatie met ideale aanrijroute naar de belangrijkste bedrijfs-, haven- en industriegebieden van Nederland. Graag vertellen wij u meer over dit pand in een uitgebreide rondleiding !

Extra Dossiers
Plattegrond
Perceeloppervlakte:
Woonoppervlakte:
Bouwjaar/-periode:
Postcode: 3235 XK
Garage: Nee

Isolatie


Tuin

Breedte Tuin: cm
Diepte Tuin: cm
There's no photo in this property

Informatie aanvraag

Voornaam:
Tussenvoegsel - Achternaam:
Geslacht:    
Straatnaam - Huisnummer:
Postcode - Woonplaats:
Telefoonnummer:
Mobiel:
E-mail Adres:
Contact:
Opmerkingen/vraag:
   
Niet leesbaar? Wijzig tekst.
Vul de bovenstaande letters in :

Doorsturen naar een bekende

Uw naam:
Uw eigen e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Opmerking:
   
Niet leesbaar? Wijzig tekst.
Vul de bovenstaande letters in :

Via de onderstaande link kunt u een brochure downloaden. Deze brochure is samengesteld op basis van de gegevens die op deze website zichtbaar zijn.  Mocht u verder informatie willen, verzoeken wij u het contact formulier in te vullen.

Disclaimer
Lobs Makelaardij heeft deze brochure met zorg samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Lobs Makelaardij o.g. B.V. treedt op namens de verkoper. Ons advies: laat u voor de aankoop begeleiden door uw eigen (NVM) Makelaar.

 

Download pdf