€ 489.000,- k.k.


Unieke mogelijkheid om wonen en uw bedrijf aan huis te combineren!

Gelegen op kleinschalig bedrijventerrein "Moolhoek" mogen wij deze goed onderhouden semi-bungalow met kantoorruimte (voorzien van eigen ingang) op een perceel van 442 m² eigen grond aanbieden. Het geheel bevindt zich op korte afstand van de dorpskern, basisscholen, het strand en Voornes Duin. De ontsluitingen naar Europoort, Botlek en Rotterdam zijn prima met o.a. een auto-reistijd van circa 45 minuten naar het centrum van Rotterdam.

Indeling begane grond:
Gang/ entree( kantoorruimte) met tapijt vloerafwerking en panelen plafond. Toiletruimte met fonteintje. Kantoorruimte voorzien van een keukenunit met boiler en deur naar aangrenzende kantoorruimte.
Gang/entree (woonhuis) met trapopgang, meterkast en toiletruimte.
Woonkamer voorzien van plavuizen vloer, sfeervolle Barbas houthaard en hardhouten schuifpui naar de tuin. Dichte keuken eveneens afgewerkt met plavuizen vloerafwerking. Keukeninrichting in U-opstelling met onder- en bovenkastjes, dubbele spoelbak, Daalderop close in boiler ( 10 ltr.), keramische kookplaat, afzuigkap en trap-/bergkast. Voorts achterportaal/ bijkeuken met tuindeur, aansluiting t.b.v. de wasmachine en unit t.b.v. de vloerverwarming (7 groepen, warmtewisselaar).

Indeling verdieping:
Overloopruimte/ vide: tapijt vloerafwerking, panelen plafond en spuitwerk wandafwerking. Vaste kast met daarin de unit t.b.v. centrale afzuiging, bovengelegen bergvide/ zoldertje. Tweede vaste kast met de opstelling cv combiketel
(Intergas, bouwjaar: 2006). Hoofdslaapkamer met laminaat vloerafwerking en 2x vaste inloopkast / kledingkast.
Volledig betegelde badkamer met duoblok toilet, twee wastafels en ligbad met spatscherm. Slaapkamer aan de voorzijde met knieschotberging en dakkapel. Derde slaapkamer idem met dakkapel en knieschotberging, vierde slaapkamer met kopgevelraam.

Afmetingen:
Kantoorruimte I: 5,62 x 4,30 m.
Kantoorruimte II: 5,62 x 3,67 m.
Woonkamer: 7,23 x 6,96/4,77 m.
Keuken: 3,31 x 3,65 m.
Slaapkamer I: 3,77 x 3,92 m.
Slaapkamer II: 4,29 x 2,46 m.
Slaapkamer III: 2,70 x 2,86 m.
Slaapkamer IIII: 2,42 x 6,09 m.
Badkamer: 3,73 x 2,04 m.

Bijzonderheden:
Het bestemmingsplan geeft aan dat er naast wonen bedrijfsactiviteiten moeten plaats vinden.
De kantoorruimte beschikt over een eigen ingang.
De woning beschikt over een alarmsysteem.
De bestrate oprit biedt ruimte voor twee auto’s , de tuin met blokhutberging is onderhoudsvriendelijk en voorzien van bestrating , terras, coniferenhaag, poort/ achterom, en de schuifpui beschikt over een elektrisch bedienbaar zonnescherm.

Extra Dossiers
Plattegrond
Perceeloppervlakte:
Woonoppervlakte:
Bouwjaar/-periode:
Garage: Nee

Isolatie


Tuin

Breedte Tuin: cm
Diepte Tuin: cm
There's no photo in this property

Informatie aanvraag

Voornaam:
Tussenvoegsel - Achternaam:
Geslacht:    
Straatnaam - Huisnummer:
Postcode - Woonplaats:
Telefoonnummer:
Mobiel:
E-mail Adres:
Contact:
Opmerkingen/vraag:
   
Niet leesbaar? Wijzig tekst.
Vul de bovenstaande letters in :

Doorsturen naar een bekende

Uw naam:
Uw eigen e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Opmerking:
   
Niet leesbaar? Wijzig tekst.
Vul de bovenstaande letters in :

Via de onderstaande link kunt u een brochure downloaden. Deze brochure is samengesteld op basis van de gegevens die op deze website zichtbaar zijn.  Mocht u verder informatie willen, verzoeken wij u het contact formulier in te vullen.

Disclaimer
Lobs Makelaardij heeft deze brochure met zorg samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Lobs Makelaardij o.g. B.V. treedt op namens de verkoper. Ons advies: laat u voor de aankoop begeleiden door uw eigen (NVM) Makelaar.

 

Download pdf