Daltonweg 20
3225 LR Hellevoetsluis
€ 475.000,- k.k.


Bent u op zoek naar nieuwe huisvesting voor uw bedrijf? Zoek dan niet verder! Het object is gebouwd in 1990 maar in de recente jaren volledige gerenoveerd. Zo is de dakbedekking en de gevelbeplating in 2016 vervangen en tevens beschikt het object over 6 parkeer plaatsen. Absoluut een aanrader!

Indeling begane grond kantoor:
Via de hal/entree komt u binnen in de ontvangst ruimte. De begane grond beschikt over 3 kantoor units welke eventueel ook om te vormen zijn naar één grote ruimte. Deze hele verdieping is voorzien van een kwaliteitslaminaat vloer. Voorts is er een pantry in de hal, trapopgang naar de eerste verdieping en een kantine met keuken in wandopstelling voorzien van oven en vaatwasser.

Loodsruimte:
Ruime loodruimte met gietvloer (2016), De ruimte kan worden verwarmd met een gasheater, beschikt over een elektrisch bedienbare sectionaldeur, krachtstroom en natuurlijk licht door middel van twee dakkoepels.

Indeling verdieping:
Overloop met wachtruimte en een keurig volledig betegelde toiletruimte. Twee royale kantoorruimtes welke beiden voorzien van airco. De gehele verdieping is voorzien van hoogwaardige laminaat vloerafwerking.

Bijzonderheden

AFMETINGEN
Zie voor alle maten de bijgevoegde plattegronden

BESTEMMING
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Bestemmingsplan Bedrijven’ van de gemeente Hellevoetsluis de dato 3 juni 2013 en heeft als bestemming "bedrijf tot en met categorie 4.1". Het bestemmingsplan met daarin een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden kunt u bij ons opvragen.
Perceeloppervlakte:
Woonoppervlakte:
Bouwjaar/-periode:
Postcode: 3225 LR
Garage: Nee

Isolatie


Tuin

Breedte Tuin: cm
Diepte Tuin: cm
There's no photo in this property

Informatie aanvraag

Voornaam:
Tussenvoegsel - Achternaam:
Geslacht:    
Straatnaam - Huisnummer:
Postcode - Woonplaats:
Telefoonnummer:
Mobiel:
E-mail Adres:
Contact:
Opmerkingen/vraag:
   
Niet leesbaar? Wijzig tekst.
Vul de bovenstaande letters in :

Doorsturen naar een bekende

Uw naam:
Uw eigen e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Opmerking:
   
Niet leesbaar? Wijzig tekst.
Vul de bovenstaande letters in :

Via de onderstaande link kunt u een brochure downloaden. Deze brochure is samengesteld op basis van de gegevens die op deze website zichtbaar zijn.  Mocht u verder informatie willen, verzoeken wij u het contact formulier in te vullen.

Disclaimer
Lobs Makelaardij heeft deze brochure met zorg samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Lobs Makelaardij o.g. B.V. treedt op namens de verkoper. Ons advies: laat u voor de aankoop begeleiden door uw eigen (NVM) Makelaar.

 

Download pdf