Kerkweg 53
3235 XL Rockanje
€ 350.000,- k.k.


Kerkweg 51d en 53d Rockanje

Op zoek naar een unieke locatie waar u kunt wonen en werken onder één dak ? Aan de rand van kleinschalig bedrijventerrein “Moolhoek” gelegen, woon-/bedrijfsruimte (bouwjaar: 1998) bestaande uit een royaal appartement (ca. 124 m2) met zonnig dakterras (ca. 36 m2) en bedrijfs-/hobbyruimte (ca. 160 m2) op de begane grond.

Indeling begane grond:
Centrale hal met brievenbussen en trapopgang naar de verdieping (traplift aanwezig).
Kantoorruimte (5,5 x 3,4m.) Portaalruimte voorzien van dames- en herentoilet. Kantine met keuken. Werkplaats (opp. 160m²) voorzien van een loopdeur naar het kantoor en een sectionaldeur.

Indeling verdieping (bovenwoning):
Hal/ entree voorzien van portofoon. Toiletruimte met hangend closet en fonteintje. Woonkamer (7 x 5,4m.) alwaar de vloer is afgewerkt met massief houten Merbau vloer, voorts openslaande deuren naar het dakterras (ca. 36m²) op de zonzijde met ruim uitzicht over het buitengebied.
Open keuken (3,4 x 2,7 m.) voorzien van een plavuizenvloer uitgerust met een U-vormige keukeninrichting voorzien van keramische kookplaat, oven, afzuigschouw, spoelbak, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. Gang. Hoofdslaapkamer (3,5 x 5,2 m.) met dubbele deuren naar het dakterras. Twee slaapkamers respectievelijk (3,3 x2,3/1 x 1,2m en 3,6 x 3,5m.)
Badkamer (2,2 x 2,8m.) voorzien van whirlpool met douchestang en spatscherm, wastafelmeubel en de aansluitingen ten behoeve van de wasmachine.

Bijzonderheden:
Het object is voorzien van centrale verwarming (twee ketels, gescheiden systeem).

Ideaal object voor de ondernemer die wonen en werken wil combineren op een landelijke locatie op loopafstand van alle centrumvoorzieningen, duinen en Noordzeestrand.

Extra Dossiers
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Plattegrond
Perceeloppervlakte:
Woonoppervlakte:
Bouwjaar/-periode:
Postcode: 3235 XL
Garage: Nee

Isolatie


Tuin

Breedte Tuin: cm
Diepte Tuin: cm
There's no photo in this property

Informatie aanvraag

Voornaam:
Tussenvoegsel - Achternaam:
Geslacht:    
Straatnaam - Huisnummer:
Postcode - Woonplaats:
Telefoonnummer:
Mobiel:
E-mail Adres:
Contact:
Opmerkingen/vraag:
   
Niet leesbaar? Wijzig tekst.
Vul de bovenstaande letters in :

Doorsturen naar een bekende

Uw naam:
Uw eigen e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Opmerking:
   
Niet leesbaar? Wijzig tekst.
Vul de bovenstaande letters in :

Via de onderstaande link kunt u een brochure downloaden. Deze brochure is samengesteld op basis van de gegevens die op deze website zichtbaar zijn.  Mocht u verder informatie willen, verzoeken wij u het contact formulier in te vullen.

Disclaimer
Lobs Makelaardij heeft deze brochure met zorg samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Lobs Makelaardij o.g. B.V. treedt op namens de verkoper. Ons advies: laat u voor de aankoop begeleiden door uw eigen (NVM) Makelaar.

 

Download pdf